Edinstven

POROČNI SEMINAR

Neprecenljivi

NASVETI IN NAPOTKI

Obisk poročnega seminarja bo vajin zelo koristno uporabljen čas pri pripravah na poroko.
Podčrtajmo zgolj tri ključne stvari:

 

– na enem mestu in v kratkem času dobite odgovore na mnoga vprašanja v zvezi s poroko

– dobite koristne nasvete in napotke pri samem poteku priprav na poročni dan

– izkušnje obiskovalcev prejšnjih seminarjev so pokazale, da so si udeleženci v
krajšem času in z manj napora poiskali ustrezne poročne ponudnike

Organizacija

POMAGAJTA SI S POROČNIM SEMINARJEM

Poroka je edinstveni dogodek vajinega življenja, zato si toliko bolj želita, da bi potekala točno tako, kot si vidva želita, da bi bil to čaroben dan, ki se ga bosta najlepše spominjala celo življenje.

Obenem pa je poroka zahteven organizacijski izziv. Prvič v življenju se bosta srečala s pripravami na poroko in prvič bosta stala pred zidovi, ki jih bosta morala preplezati.

Pridružite se nam na prijetnem večeru in spoznajte kako se lotiti organizacije poroke, ki Vam bo omogočila brezstresno poroko in dan na katerem bodo Vaši svatje uživali.

Zakaj?

PREDNOSTI SEMINARJA

  • PONUDNIKI IN VI

    Obisk na seminarju Vam bo prihranil čas in denar, saj boste dobili odgovore na različna vprašanja, ki se nanašajo na poroči dan. Spoznali boste, kako se dogovoriti s ponudniki in na kaj je potrebno najbolj paziti.

  • INDIVIDUALEN PRISTOP

    Poročni seminar vama bo poleg ključnih informacij dal tudi osebno izkušnjo priprave poročnega dne. Predavanja sodelujočih bodo namreč potekala zelo interaktivno in vama na tak način nazorno prikazala vajino vlogo v prihajajočih mesecih. Z razliko od poročnih sejmov, kjer vedno zmanjkuje časa se predavatelji izdatno posvetijo vam, vašim vprašanjem in problemom.

  • PRIKAZ POROČNEGA OBREDA

    Na seminarju bomo izbrali par, ki si bo upal biti del naše predstavitve. Skupaj vam bomo prikazali kako poteka civilni obred, kje morate stati in kaj je potrebno pri samem obredu paziti.