Spoznajte

PREDAVATELJE

Organizatorka

PETRA STARBEK

Poročna svetovalka Petra Starbek je izkušena organizatorka porok, ki je svoje življenje, poleg možu in sinovoma, posvetila porokam. Pri svojem delu je zelo natančna, odločna ter veliko časa posveti dovršenosti dogodka in detajlom. Nenehno se izobražuje, obiskuje poročne dogodke, v Sloveniji in tujini ter odkriva nove stvari, ki jih lahko ponudi na slovenskem poročnem trgu. Poročni seminar je že en dogodek, ki je zrasel v njeni glavi. Sedaj pa lahko prebirate še njena razmišljanja o vsem kar se tiče porok.

Make up

JASNA OKLEŠEN

Makeup artistka in univerzitetna diplomirana ekonomistka je začela ustvarjati že kot najstnica. Leta 1998 se je udeležila svoje prve makeup delavnice. Svoje znanje nenehno gradi in se izpopolnjuje tudi v tujini. Od leta 2005 vodi Carpus makeup center, kjer nudi izobraževanja za profesionalne vizažiste.

Zlatarnica

TINA SUŠNIK COLARIČ

Tina je čarobna ustvarjalka v ozadju trgovine z nakitom Zlatarnica. Študijske poti so jo sicer zanesle v čisto druge vode, vendar pa je bila njena moč po ustvarjanju in estetiki tako močna, da se je skupaj s sestro Petro odločila, da združita moči in odpreta lastno trgovino, ki bo na slovenski trg pripeljava svežino z veliko ponudbo modernega nakita po cenah dostopnih za vsak žep. V svoji ponudbi nista pozabili niti na bodoče mladoporočence. Z leti, njena želja po ustvarjanju ni usahnila, ampak se je še bolj vzbudila in začeli so se novi projekti – lastna linija nakita s sporočilom, podvezice True Love, organizacija Čarobnega poročnega sejma. Ker sama preprosto obožuje izzive in dinamiko dela, se rada poda na pot v neznano, zato že komaj čaka kaj bo njen naslednji izziv.

Fotograf

ANA GREGORIČ

Fotografinja Ana Gregorič je zaključila študij na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, kjer je prejela nagrado za posebne umetniške dosežke. Kot fotograf je v nenehnem iskanju popolne svetlobe. Uživa, ko jo vaše zgodbe popeljejo v drugi svet in rada jih deli z vami skozi fotografijo.

Nagrade:
Sony World Photography Awards
Rangefinder, Seeing the light
IPOTY, 3. mesto
Shoot & Share, The photo contest 2016, finalistka
Wedaward, International wedding phtography awards

Glasba na poroki

BOŠTJAN KNEHTL (DJ LEXY DEE)

Boštjan Knehtl je DJ, ki ga najbolje opišeta pozitiva in energija, največ pa mu pomeni, kadar ti dve lastnosti izzove pri svoji publiki. V glasbi je našel svojo ljubezen, ki ga spremlja že od otroštva. Svojo pot DJ-ja je začel pri 8 leti, ko je dobil prvo priliko, da stopi za DJ pult. Želja po ustvarjanju, vrtenje in prepoznavanje najrazličnejših stilov glasbe ter širok spekter so pripomogli, da je gostoval v številnih klubih in lokalih po Sloveniji in v tujini ter sodeloval na številnih poročnih in drugih družabnih dogodkih.

Poročna torta

URŠA SONNENWALD (Cukerčki)

Slaščičarka, ki se vsako jutro zbudi z nasmehom na obrazu, saj se odpravi v najboljšo službo na svetu – njeno slaščičarsko delavnico. Poseben izziv ji predstavlja ustvarjanje cvetja iz sladkorne mase, natančno dodelanega do vsakega prašnika. Kaj je lepšega kot romantičen šopek vrtnic, potonik in hortenzij na poročni torti? Najbolj je počaščena, ko lahko paru izdela ta simbol sladkega in razumevajočega zakona in ju popelje na njuno skupno pot. Njeni cukerčki so torte, mini tortice, mafini, tortice na palčkah, sladka dekoracija, tečaji sladkega dekorja in peke slaščic, prisluhne pa tudi željam posameznih naročnikov.

Obleke

TINA BELINA (White couture)

Delo z ljudmi na različnih področjih je delo, ki ga Tina opravlja že od samega začetka njene poslovne poti. Pred desetimi leti pa jo je pot privedla do poročnih vod. Ker v tem poslu zelo uživa je to pot, ki jo bo nadaljevala tudi v prihodnosti. Vsaka nevesta je za njo nov izziv. Že pri njenem vstopu takoj dobi predstavo, katero poročno obleko bi ji svetovala. Do vsake neveste ima poseben pristop in glede na njene okvirne želje, mora kar hitro ugotoviti, kateri modeli bi bili pravi za njo. Velikokrat predlaga, da pomeri obleko, ki si jo sicer niti v sanjah ni predstavljala, da bi jo oblekla, a vendarle se dostikrat zgodi, da si je prav v tej obleki zelo všeč. Dolgoletne izkušnje so zelo pomembne, a vendarle ji vsaka nevesta prinese novo izkušnjo in z vsako se nauči vedno kaj novega.

Cvetje

APOLONIJA STREHAR

Cvetličarka Apolonija je cvetličarka z dušo, cvetličarka, ki preprosto ve kaj dela in pozna cvetje. Njeno znanje o cvetju vas bo prevzelo in prepričalo, da jo boste želeli imeti poleg na vaš poročni dan. Poleg tega je Apolonija polna energije in idej kako bi lahko vaš dan še lepši. Vsekakor pa ne smemo pozabiti, da se v njenem skladišču najde zelo veliko uporabnega in kvalitetnega.